Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

(Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΚΑΙ Ο ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ)


Εκπληκτοι παρακολουθησαμε απο διαρροες στην τηλεοραση διαλογους του πρωθυπουργευοντος στη συσκεψη, υπο τον προεδρο της δημοκρατιας, να ομολογει τον προσκηνυματικο χαρακτηρα της "κυβερνησης" του, λεγοντας πως θα μπορουσε να συζητησει προτασεις της αντιπολιτευσης, αν οι διεθνεις δανειστες της χωρας μας εδιναν το πρασινο φως.
Το ΠαΣοΚ, τελικα, ειναι οχι μονο ετεροφωτο  (ξενοφωτο), αλλα και ετεροχρωμο  (ξενοχρωμο) κομμα, πρασινο παρασιτο, λεκες, στην κυανολευκη χωρα του ξενιστη* Διος.

Αν γνωριζε ο ενδεης Ελληνικης και Χριστιανικης παιδειας Αμερικανοβαμων, θα μπορουσε ως Ισαποστολος των δανειστων, τουλαχιστον, να διαπραγματευθει με τους ξενους με το λογο του Αποστολου των Εθνων:
"Ω ανοητοι Γαλαται, τις υμας εβασκανε τη αληθεια μη πειθεσθαι...; ουτως ανοητοι εστε; εναρξαμενοι πνευματι νυν σαρκι επιτελεισθε;...
Μιαν επικυρωμενην διαθηκην ενος ανθρωπου κανεις δεν μπορει να ακυρωση ή να προσθεση κατι...
Ποιον σκοπον λοιπον εχει ο νομος; Προσετεθη ενεκα των παραβασεων, εως οτου ελθη ο απογονος εις τον οποιον εγινε η υποσχεσις.
Σεις ομως, αδελφοι, εισθε καλεσμενοι δια την ελευθεριαν... Εαν δε ο ενας δαγκωνη και κατατρωγη τον αλλον, προσεχετε μηπως καταφαγωθητε μεταξυ σας" (Αποστολος Παυλος: Προς Γαλατας Επιστολη).

Κατ' αρχην ο Αποστολος με το Θεοπεμπτο λογο του προφητευει την πνευματικη αποδοχη της Ελλαδας στην Ευρωπαϊκη Ενωση και τη σαρκικη, λογω χρεων, αποβολη της "εναρξαμενοι πνευματι** νυν σαρκι επιτελεισθε".
Στη συνεχεια ενοραται την ακλονητη ισχυ της διαθηκης (μνημονιου), την προσθηκη ορων εξαιτιας των παραβασεων, μεχρι να ερθουν οι απογονοι να πληρωσουν τα σπασμενα και τελος, προαναγγελλει τη διαλυση της γης της επαγγελιας των τραπεζων και εφιαλτη των λαων, της Ευρωπαϊκης Ενωσης,  "Εαν δε ο ενας δαγκωνη και κατατρωγη τον αλλον, προσεχετε μηπως καταφαγωθητε μεταξυ σας".

* Ξενιστης, οργανισμος σε βαρος του οποιου τρεφονται τα παρασιτα και κατ' επεκταση χωρα σε βαρος της οποιας τρεφονται τα κομματικα παρασιτα.

** Η εισοδος της Ελλαδας στην τοτε ΕΟΚ και σημερα ΕΕ εγινε με κριτηρια πολιτικα και ιστορικα με πρωτεργατες τον προεδρο της Γαλλιας Valéry Giscard d'Estaing και τον καγκελλαριο της Γερμανιας Helmut Schmidt.
Μολις πριν λιγες μερες η Ελλαδα εχασε απο  σημαντικο φιλο της τον πρωτο, που δηλωσε "αφηστε την Ελλαδα να πτωχευσει και μετα απομακρυντε τη απο τη ζωνη του ευρω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου