Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ)

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ (ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ)

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, Η ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΘΕΤΗ


Η λυση του προβληματος του χρεους ειναι τοσο απλη σαν αυτη ενος προβληματος της μιας πραξης, που απαιτει ενα και μοναδικο μετρο μιας κυβερνησης με Ελληνικα αρχιδια και οχι υποζυγιο του διεθνους τραπεζοφασισμου.

Αμεση εξαγορα απο το κρατος, μεσω του απαξιωμενου Ελληνικου Χρηματιστηριου, ολων των Ελληνικων τραπεζων, που η συνολικη κεφαλαιοποιηση τους αυτη τη στιγμη βρισκεται σε τιμη ευκαιριας, φτανοντας μολις τα 13 περιπου δισεκατομμυρια ευρω και με μια αρνητικη χειραγωγηση μπορει να φτασει τα 10 δισεκατομμυρια ή και λιγοτερα.

Με την εξαγορα αυτη αγοραζεται ταυτοχρονα και το χρεος του δημοσιου των 75 περιπου δισεκατομμυριων, που κατεχουν με τη μορφη ομολογων οι τραπεζες.

Με την εκποιηση της ακινητης περιουσιας των τραπεζων αποκομιζονται αλλα 15 περιπου δισεκατομμυρια και αλλα 15 περιπου απο την αξιοποιηση των αλλων επενδυτικων τοποθετησεων τους.

Στη συνεχεια με συνενωση θα σχηματισθει ενας ισχυρος Λαϊκος Τραπεζικος Ομιλος, του οποιου θα αυξηθει η μετοχικη αξια και η πωληση του θα διαπραγματευθει στα 50 περιπου δισεκατομμυρια.

Ως επικουρικα μετρα που θα μπορουσαν να αποδωσουν αλλα 25 περιπου δισεκατομμυρια, θα μπορουσαν να ειναι:
1. Η δημευση της περιουσιας ολων των πολιτικων της λεγομενης μεταπολιτευσης, ως πολιτικα υπευθυνων της χρεοκοπιας και εκτοπισμος τους στις ακατοικητες βραχονησιδες του Αιγαιου, ωστε αυτες να απαξιωθουν και να μην αποτελουν χωρους διεκδικησης των Τουρκων, που δεν ειναι τοσο μπουνταλαδες να φορτωθουν πληθυσμο επικινδυνων και αχρηστων χαραμοφαϊδων.
2. Η μειωση του αριθμου των βουλευτων σε 30-50, με μοναδα τη μικροτερη περιφερεια και αναλογικη κατανομη για τις υπολοιπες.
3. Η καθιερωση της πολιτικης αμισθιας ολων των πολιτικων προσωπων.

Μονο με τις παραπανω κινησεις το δημοσιο χρεος θα μειωθει κατα 170 περιπου δισεκατομμυρια, φτανοντας μολις στο 80% του ΑΕΠ, απο το 155% που ειναι σημερα, γεγονος που θα καταστησει την Ελληνικη οικονομια ισχυρη, με πρωτογενη, δευτερογενη και τριτογενη πλεονασματα και πληρως ανταποκρινομενη στις Συνθηκες του Μααστριχ και της Λισαβονας, ικανη ακομα και να... αποβαλλει ολες τις αλλες χωρες απο τη ζωνη του ευρω και να μεινει η μονη οικονομικη Ευρωπαικη δυναμη.

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΕ (Ελληνικη Ευρωπη της μιας χωρας, της μιας τραπεζας και του ενος νομισματος).

"Σωζουμε την Ελλαδα"
(GAP, Ο ανθρωπος που εβλεπε τα τραινα να περνουν, πιστευοντας πως ειναι ο Σωτηρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου