Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ

Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ*

(ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
ΚΑΙ
ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΕΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ


Με αισθημα ευγνωμοσυνης και φυλοπατριας στο πλαισιο του "Νεου Πατριωτισμου" αισθανομαι χρεος και υπερασπιστικο μενος για τον δυστυχη δανειστη και ερανιστη της Φιλοπτωχου Αδελφοτητας της Μουνης του Ελεους των Μπαινεντεκτινων (εκ του μπαινω) Μουναχων του IMF (International Mounetary Fuck), Do - mounique Strauss - Kahn.

Μετα την ονειρεμενη περιπετεια της ταινιας "Ενας Αμερικανος στο Παρισι", στην οποια ενας μποεμ Αμερικανος ζωγραφος ερωτευεται παραφορα μια Παριζιανα καλλονη με επικεντρο το χορο, η εφιαλτικη εμπειρια της ζωης, στην ανταποδοτικη επισκεψη "Ενας Ευρωπεος στη Νεα Υορκη", στην οποια ενας Γαλλος Ευρωπεος μποεμ καπιταλιστης λιγουρευεται παρανομα μια Νεοϋορκεζα μαυριδερη, με παρακεντρο τη ψ@λη, χωρις να γνωριζει ο δυστυχης, πως η Αμερικανικη δικαιοσυνη ειναι επαχθεστερη απο την Ισλαμικη.

Ακομα και το γ@μησι θεωρειται εγκλημα.

Η ειδοποιος διαφορα αναμεσα στο πρωτογενες αγαθο (βασικο ενστικτο) του Ευρωποπεϊκοκεντρικου πολιτισμου και τα εισαγωμενα και επικτητα ηθη του Αμερικανικου ονειρου, που θελει στο Αμερικανικο ονειρο ακομα και το σεξ.

Οσον αφορα τη διαβαθμιση του σεξ σε βαθμους (Κελσιου ή Φαρεναϊτ;) προφανως εξαρταται απο δυο παραμετρους, αυτη του καθετου αξονα Ψ (αξονας της ψ@λης), το μηκος του οργανου και αυτη του οριζοντιου αξονα Μ (αξονας της μ@@νης**), το ευρος του αντιοργανου (Συντεταγμενες του Γεωγραφικου πλατους και μηκους, SEX GPS, γνωστο και ως σημειο G).

Βεβαια στις κατηγοριες κατα του bon donneur (καλου δοτη, δανειοδοτη, χρηματοδοτη και σπερματοδοτη) Ευρωπεου, ανιχνευονται και φυλετικες προκαταληψεις.
Τοσες λευκες ανοιχτοποδουσες pretties women ενδοχωριες Αμερικανιδες υπηρχαν στις waitings lists (λιστες αναμονης) των κλινων των ψυχολογων - ψ@λολογων, μουσικο(νεται)θεραπευτων περιμενοντας το θαυμα. Την εξωχωρια και υπερακτια μαυρη εκτος λιστας (offshore λογω οικονομικων συνηθειων) βρηκε να γ@μησει;
Απορω πως δεν υπηρξε ακομα παρεμβαση των φορομπηχτικων μηχανισμων για τη διεκδικηση φορολογιας στην ασκηση εξωχωριου και υπερακτιου (offshore) επιτηδευματος στο inshore (παρακτιο) εντος του Ελληνικης επικρατειας intravulvar (ενδοαιδοιακο) φορολογικο συστημα.

Τα λαθη πληρωνονται.

Ως Ευρωπεος αισθανομαι υπερηφανος για το σεξ πρωτου  βαθμου, οπως το χαρακτηρισε ο κατ' επαγγελμα και κατ' εξακολουθηση υπερβολικος κατηγοροποιος δημοσιος κατηγορος (εισαγγελεας ως εισ - αγγελειοφορος - εισαγωγεας - κατηγοριων), του παραβολου φιλελληνα μεγαλου εθνικου  ευεργετη Do - mounique Strauss - Kahn.
Γ@μησι με τα ολα του.

Το Οιδιποδειο συμπλεγμα του καπιταλισμου: εγκαυλος πλουτος και εγχρηματος π@@τσος.
Το Αμερικανικο ονειρο.

* Παρακρουση - Παραλλαγη πανω στο θεμα  "ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ" του Ανδρεα Εμπειρικου.

** Δικαιωση του γενους. Το κατ' εξοχην φυλετικο χαρακτηριστικο του θηλυκου γενους δεν μπορει γραμματολογικα  να αντιμετωπιζεται ως ουδετερο, προφανως λογω της ανενεργου και ουδετερας συχνα στασης του στο σεξ, που προσποιειται συμμετοχη, βοωντας και κραζοντας εν ερημω.

Σημειωση: Κατα παραβαση της επαγγελιας μου, το σχολιο αυτο το στελνω σε αρκετους αποδεκτες, γιατι πνιγομαι απο την αδικη διωξη του Do - mounique Strauss - Kahn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου