Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ

"Τον ξενο και τον εχθρο τον ειδαμε στον καθρεφτη"
(Σεφερης)

Στη μικρη Ελλαδα της μεγαλης Ευρωπης "αφήνουν τα παιδιά τους σε Νηπιοτροφείο, γιατί δεν έχουν χρήματα να τα σιτίσουν" (News247, 05/07/2013).

Υπαρχουν ακομα ευρωδουλοι και ευρωπροσκυνημενοι, εκτος απο τους ευρωσκυλους κλεπτοτραπεζιτες, που ανταλλασουν τη διατροφη ενος παιδιου με μια χουφτα ευρω και που πιστευουν πως η θεση της χωρας μας ειναι στο ναζιστικο στρατοπεδο συγκεντρωσης του ευρω, διαπραγματευομενοι με το μισανθρωπον παραλυτον κτηνος;

Εδω και χθες η χωρα μας επρεπε να ειναι εξω απο την Ευρωπη των τευτονικων βαρβαρικων μεταμορφωσεων του Νομου του Grimm*, στην Ελλαδα τη Δωρικη, την Ιωνικη, την Αιολικη, τη Λοκρικη...
Στην Ελλαδα της Ελλαδας, χωρις τους πολιτικους κολεγιοπαιδες, συντομογραφικα κολ/παιδες, ομοηχως τε και συνωνυμως και κωλ/παιδες.

"Ως ποτε τελος παντων θα λεγωμεν “ως ποτε;”
(Σουρης)

* Ο  Jakob Grimm (1785-1863) περιεγραψε τις γλωσσικες μεταμορφωσεις με τις μετατοπισεις των συμφωνων των Πρωτοινδοευρωπαικων γλωσσων στην Πρωτογερμανικη ή τευτονικη γλωσσα.

ΥΓ. Σημερα Τεταρτη 10 Ιουλιου 2013, ανοιξαμε το σπιτι αυχοχειρα φιλου, που μας αφησε πριν μια βδομαδα.
Τα μονα ιχνη τροφιμων που υπηρχαν στο σπιτι του ηταν 50 περιπου γραμμαρια νερου σ' ενα μικρο πλαστικο μπουκαλακι, αφου ο Οργανισμος Υδρευσης του ειχε διακοψει την παροχη του.

Στη Μπιαφρα της ΕΝΕ (Ενωμενης Ναζιστικης Ευρωπης), που καποτε λεγοταν Ελλαδα, η πεινα μεχρι θανατου ειναι γεγονος και οχι μυθοπλασια.

Σημερα στο ναζιστικο στρατοπεδο συγκεντρωσης του ευρω, οπως ελεγε ο Albert Camus, "σε τελευταια αναλυση, χρειαζεται περισσοτερο κουραγιο για να ζησεις παρα για να αυτοκτονησεις".

Απο την αλλη, "το να πεθαινεις ειναι παθητικοτητα, η αυτοκτονια ειναι ενεργητικοτητα", ελεγε ο André Malraux.
Ο θανατος απο την πεινα και τη διψα ειναι η παθητικοτητα, ενω η αυτοκτονια η ενεργητικοτητα, με αλλα λογια, η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου