Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ NOCTURNAL, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

Aγαπητοι φιλοι

Πριν τρια περιπου χρονια βρεθηκα στην αναγκη απο θλιβερο φιλικο και επαγγελματικο καθηκον να εκφωνησω την επικηδεια ομιλια στην νεκρωσιμη τελετη ενος απο τους μεγαλυτερους Ελληνες μουσικους, που τιμησαν διεθνως τη χωρα μας.
Οταν ανεβηκα στο βημα διαπιστωσα με δυσαραστη εκλπηξη την πληρη απουσια των πολιτιστικων αρχων του Ελληνικου κρατους και αισθανθηκα τοσο μεγαλη οργη και αηδια, που εκφωνησα, τελικα, την ομιλια μου στην πνευματικη γλωσσα του νεκρου, τη Γαλλικη.
Σημερα προβληματιστηκα να εκφωνησω την ομιλια μου για τον αγαπητο μας Μαρκο στην πνευματικη του γλωσσα τη Γερμανικη.
Μεταξυ, ομως, δυο κακων το μη χειρον βελτιστον και το χειρον ειναι η γλωσσα του Γερμανικου ναζισμου, το βελτιστον η γλωσσα του Ελληνικου ραγιαδισμου, θυμα της πολιτιστικης βαρβαροτητας των οποιων ειναι ο φιλος μας.

Ετσι, σκεφτηκα αντι για οποιαδηποτε αλλη ομιλια να σας διαβασω ενα αφιερωματικο κειμενο με τιτλο "NOCTURNAL" (Νυχτερινο), που εγραψα σημερα στις πεντε τα ξημερωματα και αναρτησα στην ιστοσελιδα μου στο διαδικτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου