Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ

"Οι καπιταλιστες θα μας πουλησουν το σχοινι με το οποιο θα τους κρεμασουμε" (Σταλιν)

Το σχοινι μας το εχουν ηδη πουλησει.
Καιρος ειναι να το χρησιμοποιησουμε.

Διαβαζω, μεσα σε εισαγωγικα, σε ιστοσελιδα, που απηχει τις αποψεις της μνημονιακης εξουσιαστικης τρομοκρατιας:
"Σταλινικου τυπου οι “καινοτομες” θεσεις του συνεδριου του ΣΥΡΙΖΑ".

Ο λαος δεν τρομοκρατειται απο τον Σταλινισμο, αλλα απο το ναζισμο και τη σημερινη του χρηματοπιστωτικη μορφη της ΕΝΕ (Ενωμενης Ναζιστικης Ευρωπης).

Για οσους εχουν ιστορικη μνημη γνωριζουν πως ο ναζισμος χρειαζεται ενα Σταλινισμο για τη συντριβη του.

ΥΓ. 1

Ο σεβασμος που εδειξε ο Σταλιν στη χωρα μας δεν εχει καμια σχεση με τον τυχοδιωκτισμο, την ασεβεια και την αλητεια των μνημονιοκτηνανθρωπων, που μπαινοβγαινουν λεηλατωντας και ληστευοντας τη και ο σεβασμος αυτος του Σταλιν φαινεται απο τα λογια του:
"Οταν νικησουμε, θα μπουμε στη Βουλγαρια ως τιμωροι, στη Γιουγκοσλαβια ως ελευθερωτες και στην Ελλαδα ως προσκυνητες" και οχι ως δολοφονοι "δανειστες".

Επιτελους, ο Σταλιν ελεγε, ακομα, πως η χαρα ειναι το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο της Σοβιετικης Ενωσης", της πατριδας του, ενω ο χρηματοπιστωτικος φασισμος εχει βυθισει την πατριδα μας στη λυπη και η απογνωση.

ΥΓ. 2

Στις 4 Ιουλιου μνημονιοαυτοχειρας φιλος μου οδηγηθηκε στο θανατο, με μονο διατροφικο διαθεσιμο τις τελευταιες μερες της ζωης του 50 γραμμαρια νερου, γιατι του ειχαν διακοψει ακομα και την παροχη του, για τη διασφαλιση των συμφεροντων των μελλοντικων επενδυτων απο το χρεος του.

Υστερα απο αυτο νομιζετε πως θα τρομαξουμε απο τις απειλες σας για το Σταλινισμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου