Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

FASCIA DE MESSIDOR*

(ΔΕΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΤΗ)

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ


Ραδιοφωνικη διαφημιση τραπεζας, δηθεν ενημερωτικη, στην πραγματικοτητα τρομοκρατικη, με συνθημα "ενεργοι πολιτες", ενημερωνε, δηλαδη τρομοκρατουσε, τους πολιτες για τις ποινικες συνεπειες των "παραλειψεων" της φορολογικης τους δηλωσης.

Ειναι η ωρα οι ενεργοι πολιτες, χωρις εισαγωγικα, να πηδηξουν τις παθητικες τραπεζες, γιατι συνηθως ετσι γινεται, οι ενεργοι πηδανε τους παθητικους, δινοντας ενα μαθημα στους πολιτικους τραπεζοκομους.

Ηδη τα Γαλλικα μεσα επικοινωνιας τον τελευταιο μηνα, μετα την πραξικοπηματικη και βιαιη διαλυση της ΕΡΤ, μιλησαν για χουντικο καθεστως στη χωρα μας, το καναλι της τεχνης και του πολιτισμου Arte μετεδωσε στις 12 Ιουνιου το βραδυνο δελτιο των ειδησεων του στην Ελληνικη γλωσσα και η Le Monde προβαλε την αποψη πως στην Ελλαδα αναβιωνει ενα περιβαλλον της Ρουμανιας του Τσαουσεσκου, υποδεικνυοντας, στην πραγματικοτητα, και την πολιτικη λυση του Ελληνικου οικονομικου προβληματος.

Ολοι τους σαν ενα σφιχτο δεματι (FASCIA) τις μερες του θεριστη ειναι εδω**, η ιστορικη δεξια της δεξιας, ω δεξια.
Οι γερμανοτσολιαδες και οι παπανδρεοεγγλεζοι, τα παιδια τους και τα παιδια των παιδιων τους, που σκοτωναν, προδιναν και φυλακιζαν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης και τα ξερονησια τους παππουδες και τους γονεις μας, γιατι "το αιμα νερο δεν γινεται".

Αχ, που 'σαι νιoτη που 'δειχνες, πως θα γινoταν αλλοι***!

* MESSIDOR. Ο δεκατος μηνας συμφωνα με το ημερολογιο της Γαλλικης Επαναστασης, που αναφερεται στην περιοδο 19-20 Ιουνιου ως 18-19 Ιουλιου.
FASCIA. Δεματι και γενεσιουργος λεξη του φασισμου.

** Πριν μερικα χρονια, οταν απο επαγγελματικη αναγκη ως καλλιτεχνικος διευθυντης Δημοτικου Ωδειου, επρεπε να συναγελαζομαι με την ΠαΣοΚικη φυλη των ιθαγενων του πολιτικου Αμαζονιου, τους πρασινοδερμους και πρασινοφρουρους καλουμενους, ειχα χαρακτηρισει προς μεγαλη τους, δυσαρεστη φανταζομαι, εκπληξη, προφανως για την επιεικεια μου, το κομμα τους ως δεξιο.
Για να αποκαταστησω το λαθος μου, σχεδον αμεσως, διορθωσα την εκτιμηση μου και το χαρακτηρισα ως ακροδεξιο.

Η εκτιμηση μου τωρα ξαναδικαιωνεται:
Το ΠαΣοΚ στην κυβερνηση, η δεξια στην εξουσια.

*** Απο το στιχο του Βαρναλη "Αχ, που 'σαι νιoτη που 'δειχνες πως θα γινoμουν αλλος!"
Αντιλαμβανεστε πως δεν αναφερομαι στον ΛΑΟΣ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που γεννηθηκαν με Pedigree(*) πιστοποιηση φυλετικης καθαροτητας, αλλα για τους οικονομικους μεταναστες της δημοκρατιας, τα εικονικα συμβολα της "δημοκρατιας" και του "σοσιαλισμου", τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ.

(*) Παραπομπη της παραπομπης:
Διεθνες Πιστοποιητικο Γενεολογικης Kαθαροτητας, που χρησιμοποιειται ως πρασινη καρτα για τα ζωα συντροφιας.
Για τα ευρωπαικα διποδα, ως ζωα συντροφιας του ναζιστικου οικου κατοχης, μεχρι τωρα δεν ηταν υποχρεωτικο, γιατι ειχαν φροντισει για την καθαροτητα της φυλης τους οι προγονοι ναζιστες εγκληματιες της Μerkel και του Shauble και ακομα δεν ολοκληρωθηκαν οι γενεες, συμφωνα με τους νομους της κληρονομικοτητας του Mendel, ωστε να απειληθει η καθαροτητα αυτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου