Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

H ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ (LA GAUCHE CAVIAR)

Με τη συνηθισμενη αμετροεπεια η Παγκαλος πολιτικη τσιχλοφουσκα δηλωσε πως, αυτος που ειναι αριστερης προελευσης! (και το μεγα ελεος ο εξ αιματος εγγονος δικτατορα), η ΕΡΤ
"κομμουνιζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεχρι αηδιας".

Τωρα, δηλαδη, η ΕΔΤ (Ελληνικη Διαπλεκομενη Τηλεοραση) επιτελους μπορει ελευθερα να αντικομμουνιζει, να μνημονιζει, να φασιζει ή ακομα και να παιδιαριζει με προγραμματα καταλληλα για τα ανηλικα του παιδικου σταθμου της ΚΓΔ της ΟΝΕ (Κληρονομικης Γερμανοκρατικης Δημοκρατιας της Οικονομικης Ναζιστικης Ενωσης).

"Η πραγματικη αξια ενος ανθρωπου μετριεται απο το ποσο εχει κατορθωσει να απαλλαγει απο τον εαυτο του" ελεγε ο Einstein και η Παγκαλος πολιτικη τσιχλοφουσκα δεν εχει κατορθωσει να απαλλαγει απο τον εαυτο της, που αρεσκεται να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει, χωρις αξια και σκοπο.

Αναξιος και ασκοπος "αριστερος" της αριστερας του χαβιαριου, la gauche caviar ή κατα αλλους bourgeois-bohème (σουλατσαδορους) ή Champagne socialist (σοσιαλιστες της σαμπανιας) στο Ενωμενο Βασιλειο, που εχουν καρδια (δηθεν) αριστερη, αλλα τσεπη δεξια ("Avoir le cœur à gauche, mais le portefeuille à droite").

Τελικα, οπως φαινεται η ζωη δεν εχει μονο δυο πορτες κατα το Kαζαντζιδειο μελουργημα σε στιχους της Ευτυχιας Παπαγιαννοπουλου, αλλα και δυο τσεπες, μια δεξια και μια αριστερα, κατα το σοσιαλπασοκικο τερατουργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου