Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥ-ΒΛΑΚΙΩΝ*

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 3S (SSS)

Τα 2S (SS) (SchutzStaffel, μοιρα ασφαλειας του γερμανικου ναζισμου) εγιναν τρια:

SOU-VLAKIΟΝ SUCCESS STORY
(ΤΟ ΣΟΥ-ΒΛΑΚΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Υστερα απο σκληρη διαπραγματευση, που θα μεινει πιστευω στη διπλωματικη οικονομικη ιστορια, εγινε αποδεκτη απο τους διεθνεις δανειστες μας η μειωση του ΦΠΑ της εστιασης απο 23 σε 13%, γεγονος, οπως ανακοινωθηκε και σχολιασθηκε απο το καθε μνημονιοπροσκυνημενο μαλακιο των ΜΜΕ (Μεσων Μνημονιοναζιστικης Επικοινωνιας).
Η μειωση αυτη του ΦΠΑ θα συμβαλλει στην αυξηση των φορολογικων εσοδων του δημοσιου, που θα προελθει απο την αυξηση της καταναλωσης σου-βλακιων, με τελικη, προφανως, συνεπεια την αποπληρωμη του δημοσιου χρεους των 400.000.000.000 €...
Ταυτοχρονα, οπως σχολιασε οικονομικος αναλυτης, κορυφαιος και εγνωσμενης αξιας μνημονιομαλακας, η μειωση αυτη θα αποτελεσει ενα δοκιμαστικο εργαλειο - προκριμα για μια πιθανη μελλοντικη μειωση των φορων.
Δηλαδη, αν αυξηθουν τα εσοδα του δημοσιου απο τη μειωση του ΦΠΑ στο τζατζικι, θα μειωθουν και αλλοι φοροι, διαφορετικα βλεπω οι ΔΟΥ να μετατρεπονται σε Μοναδες Βραχειας Νοσηλειας δια τζατζικουποκλυσμων.

Ας παρακολουθησουμε, ομως, την πολιτικη οικονομια του σου-βλακιου με μαθηματικα των τεσσαρων πραξεων, ζητωντας την κατανοηση του κυριου Βαρουφακη, που θα περιφρονησω τη Θεωρια των Παιγνιων.

Σε ενα σουβλακι αξιας 2 € χωρις ΦΠΑ, ο ΦΠΑ με συντελεστη 23% αντιστοιχει σε 0,46 €, ενω με συντελεστη 13% η αντιστοιχια μειωνεται στα 0,26 €, που σημαινει grosso modo πως θα χρειασθουν 2 σουβλακια για την ισοσταθμιση της μειωσης του ΦΠΑ.
Κατα συνεπεια η υπερκαταναλωση σου-βλακιων θα δωσει θετικα αποτελεσματα απο το τριτο σου-βλακι και περα.
Ετσι, με ΦΠΑ 23% η αποπληρωμη του δημοσιου χρεους απαιτει περιπου 800.000.000.000 σου-βλακια, ενω με τη μειωση του ΦΠΑ σε 13% θα απαιτηθουν περιπου 1.600.000.000.000 σου-βλακια και με εναν υπερδιπλασιασμο της καταναλωσης σε 3.200.000.000.000 σου-βλακια θα υπαρξει πρωτογενες πλεονασμα ισο με το δημοσιο χρεος.
Ταυτοχρονα θα επιλυθει αυτοματα και το επισιτιστικο προβλημα των Ελληνων, αφου σε καθε εναν Ελληνα πεινασμενο αντιστοιχει ενας αριθμος μονο 320.000 σου-βλακιων, που δεν ειναι υπερβολικος αν στη συναρτηση μπει η μεταβλητη του χρονου.
Αυτο σημαινει πως με μια καταναλωση 20 σου-βλακιων τη μερα απο τον καθε Ελληνα, ακομα και τα μωρα θα πρεπει να θηλαζουν σου-βλακια και μαλιστα φημολογειται πως τα νοσοκομεια που θα κλεισουν θα μετατραπουν σε ΚΑΘΣ (Κεντρα  Αυτοματου Θηλασμου Σου-βλακιων), θα χρειασθουν 16.000 μερες, δηλαδη περιπου 45 ετη, ενω ενας πενταπλασιασμος της καταναλωσης σε 100 σου-βλακια την ημερα θα υποπενταπλασιασει το χρονο σε μονο 9 ετη, δηλαδη μονο 2 περιπου, με το συμπαθειο, βουλευτικες θητειες, που θα μπορεσει, επιτελους, η χωρα μας να βγει σου-βλακοφορος στις ανωνυμες αγορες και τους επωνυμους τοκογλυφους, πολυ λιγοτερα απο οσα προβλεπονται απο τις δανειακες συμβασεις που εχει υπογραψει, ωστε να συντελεστει και το μεγα θαυμα της αναπτυξης!!!
Και ολα αυτα με εσωτερικο ομολογιακο καταναλωτικο δανεισμο σου-βλακιων, χωρις ξενους τουριστες θεσμικους επενδυτες στο διατροφικο χρυσο της χωρας μας, το σου-βλακι.
Βεβαια, αν ο παραπανω αριθμος των ετων φανταζει υπεβολικος, μπορει να μεταβληθει η μοναδα του μηκους του ετους φωτος σε μοναδα χρονου, οπως ακριβως μεταβληθηκε η πεινα, η κλοπη και η απατη σε σωτηρια, ο χρονος θα γινει αμελητεος εως αρνητικος και η αναπτυξη θα εχει ηδη συντελεστει πριν την επελθουσα απο τριετιας χρεοκοπια ...
"Ο χρονος παραμορφωθηκε,
τα χρονια που ερχονται παραμορφωθηκαν,
ξερεις που θα με βρεις
εγω ο φοβος, εγω ο θανατος".
(Κατασταση Πολιορκιας, Ρενα Χατζηδακι, Μαρινα)

ΕΙΚΟΣΙ ΣΟΥ-ΒΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ

* Συνθετη λεξη, απο τη Γαλλικη "SOUS", που προφερεται "σου" και σημαινει υπο, κατω και την Ελληνικη "ΒΛΑΚΙΟΝ" (γενικη πληθυντικου "ΒΛΑΚΙΩΝ") , που υποδηλωνει το μειρακιον βλακος.
Συνολικως και συνεκτικως ΥΠΟ-ΒΛΑΚΙΟΝ, στη γενικη του πληθυντικου ΥΠΟ-ΒΛΑΚΙΩΝ.

ΥΓ.
Πριν πολλα χρονια σε ταβερνα της Πινδου, μια απο τις υγιεις παραγωγικες μοναδες της χωρας μας, συναντησα εναν βοσκο, ο οποιος ετρωγε τα σου-βλακια μεχρι τη μεση τους.
Αρχικα προσπαθησα να αποδωσω το γεγονος σε καταλοιπα ευγενων ηθων, που απαιτουν τη μερικη καταναλωση του γευματος, η οποια θα μπορουσε, βεβαια, να πραγματοποιηθει διαφορετικα, αν πχ απο τα 10 σου-βλακια καταναλωνε τα 5 ολοκληρα και αφηνε τα αλλα 5 και οχι να επιδιδεται μετα γεωμετρικης ακριβειας στην υποδιαιρεση του καθε σου-βλακιου και την καταναλωση των 10 μισων.
Επειδη, τελικα, βρεθηκα σε αδυναμια να ερμηνευσω το φαινομενο, ρωτησα το βοσκο, να μου εξηγησει, γιατι τρωει μονο το μισο απο το καθε σου-βλακι.
Η απαντηση του ηταν απο-στομωτικη:
"Ειναι μεγαλα τα καλαμακια και δεν χωραει ολοκληρο το καλαμακι στο στομα".
Η γεωμετρια της καταναλωσης του σου-βλακιου απο το βοσκο ηθελε το καλαμακι καθετως εισερχομενο στη σχισμη της στοματικης κοιλοτητας, προφανως, γιατι υποσυνειδητα πιστευε πως αν γινοταν παραλληλα η ευθεια της σχισμης της στοματικης κοιλοτητας και του σου-βλακιου ως παραλληλες δεν θα συναντηθουν σε κανενα σημειο (τεμαχιο του σου-βλακιου), με αποτελεσμα να μην μπορεσει να καταναλωσει ουτε ενα σημειο - τεμαχιο του σου-βλακιου.
Τελικα, κατεληξα πως ο βοσκος ηταν θυμα της Ευκλειδειας γεωμετριας, γιατι κανεις δεν φροντισε να του διδαξει εστω την υπερβολικη γεωμετρια του Ρωσου Nikolai Ivanovich Lobachevsky, που αμφισβητει την αρχη της Ευκλειδειας γεωμετριας για τη μη τομη των καθετων παραλλήλων, ουτε καν κι' αυτο το ΕΑΜ, που βασιλεψε στο Γραμμο και το Βιτσι και αδικα, οπως φαινεται κατηγορηθηκε ως φιλορωσικο, αφου δεν μπηκε στον κοπο ουτε τη γεωμετρια του Nikolai Ivanovich Lobachevsky να διδαξει στον ατυχο βοσκο, για να του εξασφαλισει τουλαχιστον τα μεσα της καταναλωσης της τροφης, αφου δεν μπορεσε να του εξασφαλισει τα μεσα παραγωγης της.
Η επιβολη σημερα με πραξη νομοθετικου περιεχομενου και οχι με εμφυλιο πολεμο της Ευκλειδειας γεωμετριας στην καταναλωση των σου-βλακιων, σε συνδυασμο με τη μειωση του ΦΠΑ, θα αποτελουσε μοναδικη επενδυτικη ευκαιρια στη χωρα μας, που θα διπλασιαζε, χωρις διαστολη του γαστρεντερικου συμπαντος, την καταναλωση των σου-βλακιων, δινοντας διεξοδο σε ενα υπερπληθωριστικο μη διαστελλομενο συμπαν του γαλαξια ΣΟΥ-ΒΛΑΚΙΩΝ.

Σημειωση
Παρα τη διακοπη της προσωπικης επικοινωνιας και παρα την προσφατη απωλεια αγαπητου μου φιλου απο την ασθενεια της εποχης, τη μνημονιοαυτοχειρια, που με βυθισε στη θλιψη, οι δημοσιευσεις μου συνεχιζονται αδιαλειπτα στην προσωπικη μου ιστοσελιδα:
athadim.blogspot.com

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ

Στο σχολιο μου με τιτλο "Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥ-ΒΛΑΚΙΩΝ" προς το τελος του εγραψα:

"Τελικα, κατεληξα πως ο βοσκος ηταν θυμα της Ευκλειδειας γεωμετριας, γιατι κανεις δεν φροντισε να του διδαξει εστω την υπερβολικη γεωμετρια του Ρωσου Nikolai Ivanovich Lobachevsky, που αμφισβητει την αρχη της Ευκλειδειας γεωμετριας για τη μη τομη των καθετων.."

Η λεξη "καθετων" πρεπει να αντικατασταθει με τη λεξη "παραλληλων", γιατι διαφορετικα η μη τομη των καθετων δημιουργει αλλο τυπο γεωμετριας, την παραλογικη γεωμετρια του αδιαστατου χωρου, στη μαυρη τρυπα της οποιας κινδυνευει να χαθει ο γαλαξιας των σου-βλακιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου